Werk@Asito 2.6.2

Werk@asito 2.6.2 5.0 and up Apk Free Download Updated Version

About this app:

De Werk@Asito app van Asito is voor iedereen die wil werken in de schoonmaak. Ga op zoek naar vacatures en vind de baan die het beste bij je past. De app is overzichtelijk en handig in gebruik, waardoor je jouw ideale baan binnen enkele minuten hebt gevonden. Online solliciteren is vervolgens een fluitje van een cent. Ga jij aan de slag als schoonmaker, objectleider of voorwerker? Het kan allemaal bij Asito! Geen vacatures missen? Stel dan een vacaturemelding in. Daarnaast is het ook mogelijk een online sollicitatie in te sturen.

Functies van de app

online vacatures
laatste schoonmaaknieuws
vacaturemelding (e-mail of pushbericht)
open sollicitatie

Over Asito
Asito is n van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Voor ons schoonmaakbedrijf staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen. De kracht zit in onze mensen. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. De collegas bij Asito hebben iets gemeenschappelijk; ze houden van hun werk. Ze zijn trots op wat ze doen en ze voelen zich thuis bij Asito. Wij noemen dat het Asito-gevoel. Wij doen dankbaar werk en dat doen wij met plezier en zo goed mogelijk.

Wat bieden wij
Werken bij Asito betekent werken bij een bedrijf dat het verschil wil maken. Jij bent het gezicht van Asito en trots op je werk. Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche en een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering behoren tot de arbeidsvoorwaarden. Bovendien krijgen alle nieuwe medewerkers van ons de vakopleiding schoonmaak.

Bezoek onze website www.asito.nl voor meer informatie over onze dienstverlening.

Blijf op de hoogte
Vergeet ons niet te volgen op social media!

- Facebook (facebook.com/AsitoBV)
- Twitter @asito
- LinkedIn (linkedin.com/company/asito/)
...
Read more

App Information

VersionRatingAPP VoteSize
2.6.2 3.233-
RequirementUpdatedInstallsDeveloper
5.0 and upDecember 6, 20195,000+Asito B.V.
High Speed Download