Veldgids - vogels bloemen dieren en paddestoelen 4.1.1

Veldgids - Vogels Bloemen Dieren En Paddestoelen 4.1.1 5.0 and up Apk Free Download Updated Version

About this app:

Altijd je digitale veldgids bij de hand. Een interactieve app met de meest voorkomende vogels(geluiden), veldbloemen, paddenstoelen en zoogdieren. De app heeft meer dan 600 soorten!

Dankzij het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Vlinderstichting heeft de Veldgids nu ook alle vlinders van Nederland, met binnenkort ook een lijst met ernstig bedreigde vlinders.


Beschrijving:

De meest opvallende en algemene vogels, planten en paddenstoelen in n app. Is dit een Krul- of een Speerdistel, een Kraai of een Roek? Voortaan weet je direct wat er vliegt, rent of bloeit in de natuur of je eigen tuin
Spots verzamelen en delen met vrienden. Genieten van vogelgeluiden en professionele natuurfotografie van Han Bouwmeester. Als extra heeft de app nu ook een locatiekaart. Nooit meer verdwalen en makkelijk je spots terug vinden.


Tip van een Vogelkenner.
Let op met afspelen van vogelgeluiden in de natuur. Vooral in het voorjaar reageren vogels hier sterk op en dat is verloren energie. Echte kenners nemen oortjes (koptelefoon) mee het veld in. En oor voor het luisteren naar de vogel en het andere voor de app. Geniet van de natuur!!
...
Read more

App Video


App Information

VersionRatingAPP VoteSize
4.1.1 4.379-
RequirementUpdatedInstallsDeveloper
5.0 and upApril 30, 20201,000+Nature2U
High Speed Download