TEKA TEKI 360 + Teka Gambar Game 27

Teka Teki 360 + Teka Gambar Game 27 4.4 and up Apk Free Download Updated Version

About this app:

Teka teki game Bahasa Melayu khas untuk orang malaysia?

Adakah anda rasa anda cukup bijak? Cuba jawab games ini dulu.

Hilangkan rasa bosan anda dengan lebih daripada 1000 teka-teki / riddles dengan 8 jenis mode yang anda boleh pilih.

* Terdapat 8 jenis soalan teka-teki bahasa melayu dalam apps ini:

- teka maksud ayat
- teka maksud gabungan 2 gambar
- teka gambar kabur
- teka bayang
- teka bola
- teka peribahasa
- kuiz pilihan
- susun huruf
r>Khas buat rakyat malaysia, aplikasi teka teki / riddles bahasa melayu ini khas buat rakyat malaysia di mana adalah apps ini terbaik dalam menguji minda anda dan setiap soal jawab ini dijamin boleh menajamkan minda anda.

Soalan di dalam riddles ini menguji pemikiran anda dan mengajar anda supaya berfikir di luar kotak dan memerlukan kreativiti dan sekaligus menajamkan minda anda.

Setiap soalan dalam teka kuiz 360 ini sekiranya anda tidak dapat menjawab, aplikasi uji minda ini menyediakan hints ataupun help di mana boleh membantu anda menyelesaikan setiap soalannya.

* Antara mini games yang telah dimasukkan ke dalam kuiz ini ialah
- sudoku 360
- memory 360
- tic tac toe
- tukar color
- lock master
- zigging
- dan banyak lagi.

Pihak kami juga telah memasukkan aplikasi bonus iaitu sudoku dan memory di dalam trivia ini dan cadangan akan datang ialah seperti kuiz soal jawab, kuiz teka gambar dan banyak lagi.

Di dalam apps ini juga anda juga boleh bermain pelbagai mini games di mana antaranya memang mengasyikkan dan pasti membantu anda menghilangkan rasa bosan kerana kami jamin mini games kami memang menarik dan sangat sesuai di main di mana-mana sahaja.

Kategori teka gambar adalah antara kategori terkini yang dimasukkan dan pasti menguji minda anda bagi meneka apakah maksud di sebalik gabungan 2 gambar yang telah kami sediakan.

Target kami ialah menyediakan lebih daripada seribu kuiz dalam aplikasi android teka teki bahasa melayu ini.

Antara 3 hints yang anda boleh guna dalam teka teki 360 dan sekiranya anda kehabisan coins maka anda boleh mendapatkan extra coins secara percuma dengan hanya melihat iklan.

Apps uji minda 360 kuiz bahasa melayu ini akan di kemaskini daripada masa ke semasa

Teka silang kata juga akan dimasukkan pada masa akan datang bagi menambahkan kepelbagaian word games di dalam aplikasi ini.

Game ini bukan sekadar hiburan sahaja. Ia mencabar minda dan membantu anda menambahkan pengetahuan sekaligus menajamkan minda anda.

Setiap jawapan di dalam game ini amat mencabar minda dan ianya sangat bagus bagi seseorang yang selalu inginkan cabaran dan ujian.

Cuba teka teki game 360 ini dan kongsikan kepada rakan-rakan anda sekiranya anda buntu dalam mencari jawapan. Lagi seronok kalau cuba teka jawapan dalam trivia ini bersama-sama dengan rakan dan keluarga anda. Pasti mengamit nostalgia dan kenangan bermain teka kata pada zaman dahulu.

Sokong kami dalam menaikkan pembangun aplikasi tempatan dan support BMF ye.
...
Read more

App Information

VersionRatingAPP VoteSize
27 4.52798-
RequirementUpdatedInstallsDeveloper
4.4 and upMay 30, 2020100,000+Yazidane Shah
High Speed Download